Uusi vuosi 2021

 Uusina vuosina tehdään uusia lupauksia. Kuuluu ihmisten tapoihin. Minun vuoteeni 2021 kuuluu blogin aloittaminen uudestaan. Toivon ja haluan uskoa, että tälle löytyy myös aikaa. Kaikille niille teksteille, jotka eivät osu työsisältöön.

Kirjoittaminen on kivaa. Se on lisäksi parhaimillaan jopa terapeuttista. Haaveilen kirjoittamisesta enemmänkin, mutta sitä enempää odotellessa kirjoitan tänne. Koska työperäisesti teen myös videoita vlogiini, niin eihän sitä tiedä, josko niitä tässä yhteydessä syntyisi myös tänne.

Käyn kivassa ravintolassa, siitä tulee raportti. Ei aina, mutta silloin, kun se jostain syystä tuntuu sopivalta - tai itsestä jopa tarpeelliselta. Reissuihin pätee sama. #Ruoka ja #matka postauksia siis luvassa. Pohdintaa, kritiikkiä, näkemyksiä.

Yksi vuoden tavoitteistani on juosta tänä vuonna polkumaraton. En vielä tiedä missä. Mutta sen tyyppiset #juoksu jutut tulevat olemaan mukana. Ehkä kivalta lenkiltä kuvia. Ehkä materialistista iloa uusista tossuista. Ajatuksia liikkumiseen ja ennenkaikkea tähän hölköttelyyn liittyen.

Lisäksi minulla on mielipiteitä, eikä minua pelota käyttää niitä. Niihin jotka eivät liity duuneihin tai liittyvät vain löysästi, niin täältä ja täällä pesee. #mielipide voi olla väärä, mutta ainakin se on minun.

Kiinnostaako? En tiedä, toivon toki, että lisäkseni jotain muutakin kiinnostaa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onnistuneen loman merkki

Kopparnäs Coast Trail 2021

Pelievästä Gastropub Sohossa