Minusta ja blogistaOlen ollut aina, jos niin voi sanoa, kiinnostunut Internetistä, verkkovaikuttamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Erilaisia blogeja on vuosien varrella ollut useita. 

Minulla on mielipiteitä. Usein vahvojakin mielipiteitä. Huomaan kaipaavani niille jonkun paikan, missä niitä esittää. Siksi tämäkin blogi syntyi. 

Olen kiinnostunut yhteiskunnasta ja työmarkkinoista. Toisaalta olen kiinnostunut matkoista, ruuasta ja juoksemisesta. Niistäkin on mielipiteitä -tai ainakin kokemuksia.

Joskus olen yrittänyt pitää, ja pitänyt, blogia näistä erityisistä aiheista. Nyt päähäni tuli, että nämä voisi yhdistää. Sillä kaikki ne ovat minua ja kertovat minusta. Eri aiheet löytyvät sitten omilla aihetunnisteillaan. #yhteiskunta #ruoka #juoksu #matka. Saattaa löytyä joskus spesifimpikin aihe ja tunniste.

Muuta verkkosisältöäkin löytyy: Pidän Suomen tilatuinta työmarkkinavlogia. Yhdessä Jari Rauhamäen kanssa isännöimme Arkhimedeen sivupersoonat podcastia. Kirjoituksiani löydät mm. Insinööri-lehdestä.

Minulla on aiemmin ollut blogi "merkintöjä", joka on täynnä yhteiskunnallisia mielipiteitä. Minulla on ollut myös elämäntapamuutosblogi, jota ei enää ole verkossa. Aloitelin myös klubileipä blogia, koska  no, on (kai) olemassa matkailukirja, joka perustui matkailuun täydellisen klubileivän perässä. Se oli minusta hieno idea, klubileivät hyviä ja ajattelin mennä perässä. 

Olen työskennellyt työmarkkinakentässä kohta kahdenkymmenen vuoden ajan. Kokemusta tehtävistä on monipuolisesti viestinnän, järjestötehtävien, lobbarin, neuvottelijan kuin esimiehen tehtävistä. Harrastelen kestävyysjuoksua, lukemista ja ajattelua. Työperäisiä juttuja tänne tullee vähemmän, jos ollenkaan. Näistä kolmesta harrastuksesta sitten enemmän.

Nykyisin työskentelen Insinööriliitossa edunvalvontajohtajana. Johtamassani yksikössä  ovat liiton työmarkkinatoiminta, lakipalvelut, viestintä, vaikuttaminen ja tutkimustoiminta. Lisäksi toimin Ylemmät toimihenkilöt YTN neuvottelujärjestön neuvottelupäällikkönä koordinoiden kaikkien yksityisten alojen neuvottelua.

Toimin myös esimerkiksi keskusjärjestö Akavan hallituksen jäsenenä, sekä jäsenenä Pohjoismaisten teollisuutyöntekijöiden, Nordic IN ja Eurooppalaisten teollisuustyöntekijöiden, IndustriAll Europe, hallituksissa.

Uskon vahvasti vuorovaikutukseen ja keskusteluun. Moni riita on epäonnistunutta viestintää. Jos tuijotamme vain omia ajatuksiamme, emme todennäköisesti pysty keskustelemaan muiden kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kopparnäs Coast Trail 2021

Onnistuneen loman merkki

Pelievästä Gastropub Sohossa